×
Skakel na Engels

Vinnige, heerlike sjokolademousse met 3 bestanddele

Lindt-aanhangers, maak jou reg vir die maklikste, dekadentste nagereg nóg!
chocolate mousse

Dié heerlike sjokolademousse met net drie bestanddele is so maklik om te maak. Neem jou gunsteling-Lindt-sjokolade en maak ’n Lindt-sjokolademousse – dis net so prettig om te maak as wat dit is om dit te eet.

Bestanddele:

200 g Lindt- wit of donker sjokolade, in klein stukkies gebreek

2 eierwitte

500 ml vars room

Metode:

  1. Vul ’n pot met ’n derde water en bring dit op die stoof tot kookpunt.
  2. Plaas ’n glasbak wat oor die pot pas stewig oor die kokende water en laat die sjokoladestukkies smelt terwyl jy roer.
  3. Klits die eierwitte met ’n elektriese klitser tot ferm.
  4. Klits die room in ’n afsonderlike bak totdat dit sagte punte vorm.
  5. Voeg die gesmelte Lindt by die geklitste room en meng liggies.
  6. Vou die ferm eierwitte stadig by die Lindt-en-roommengsel in.
  7. Vul ses klein ramekins met die mousse en plaas dit in die yskas vir 2 tot 3 uur om te set.

 

Die resep is fantasties net so, maar as jy in die bui vir iets anders is, is hierdie geurvariasies iets wat jy moet probeer:

 

Voeg gerasperde lemoenskil en gemmerkoekies by

OF

Kersies en brandewyn

OF

Rooswater en nougat

Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief
 
’n Le Creuset-en-Lindt-romanse

Ons dink hierdie is ’n heerlike aanbod: Koop ’n Le Creuset-produk en ontvang ’n gratis plak Lindt-sjokolade en resepkaarte

Close