×
Skakel na Engels

Vispakkies met kappertjiebotter en suikerertjies

  • 4
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book

Resep Bestanddele

  • 3 e elk sagte botter
  • kappertjiesade
  • ¼ t sout
  • 450 g suikerertjies
  • 3 dun skyfies suurlemoen
  • 4 stokvisfilette (140 g elk)
  • basilie

Resep Aanwysings

    1. Meng 3 e elk sagte botter en gekapte kappertjiesade met ¼ t sout. Verdeel 450 g suikerertjies tussen 4 groot velle foelie. Sprinkel ’n knippie sout oor elke hopie en plaas 3 dun skyfies suurlemoen bo-op elkeen.
    2. Bedek die ertjies met 4 stokvisfilette (140 g elk). Geur elke filet met ’n knippie sout en stip dit met die kappertjiebotter. Vou die foelie toe en knyp die rande om dit dig te seël.
    3. Rooster dit vir 12 minute oor matige hitte. Garneer met basilie. 

    ELKE PORSIE: Sowat 1 090 kJ, 30 g proteïen, 10 g koolhidrate, 11 g vet (6 g versadig), 3 g vesel, 690 mg natrium.

Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief