×
Skakel na Engels

Vinniger steak & tjips

  • 4
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Vinniger steak & tjips

Resep Bestanddele

  • 230 g bevrore aartappelskyfies
  • 1/2 e kookolie
  • 4 dun beeslendesteaks, sonder die been
  • 1/2 t elk sout en peper
  • 1/4 k mayonnaise
  • 1/2 klein salot, fyngekap
  • 2 t water
  • 2 t suurlemoensap
  • 1 t fyngekapte vars dragon
  • 1/4 t peper
  • Gekapte dragon

Resep Aanwysings

    1. Maak 230 g bevrore aartappelskyfies volgens die aanwysings op die verpakking gaar.
    2. Verhit 1/2 e kookolie in ’n 30 cm-pan op medium-hoë hitte.
    3. Geur 4 dun beeslendesteaks, sonder die been, met 1/2 t elk sout en peper. Braai vir 2 tot 3 minute per kant vir tussen rou en halfgaar, of tot so gaar soos verkies.
    4. Meng 1/4 k mayonnaise; 1/2 klein salot, fyngekap; 2 t water; 2 t suurlemoensap; 1 t fyngekapte vars dragon; en 1/4 t peper.
    5. Sit die tjips met die steak en mayonnaisesous voor. Garneer met gekapte dragon. Genoeg vir 4.

    ELKE PORSIE: Sowat 2 280 kJ, 35 g proteïen, 14 g koolhidrate, 38 g vet (11 g versadig), 2 g vesel, 640 mg natrium.

    V: “HOE KAN EK ROU SALOTTE EN UIE MINDER SKERP LAAT SMAAK?”

    Om dit minder pikant te maak, laat week gekapte of gesnyde salotte of uie vir 15 minute in water, spoel af en klad droog.

Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief