×
Skakel na Engels

Soet en rokerige beeslende

  • 5 min
  • 45 min
  • 1
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Geroosterde hoender met wit braaivleisgeursous

Resep Bestanddele

  • 1 e olyfolie
  • 1 e bruinsuiker
  • 1 e fyn komyn
  • 1 e gerookte paprika
  • 1 t knoffelpoeier
  • 1 t uiepoeier
  • 1 beenlose beeslenderoosterstuk (sowat 1 kg)

Resep Aanwysings

    1. Verhit die rooster op medium.
    2. Meng die olie, suiker, komyn, paprika, knoffelpoeier, uiepoeier, 2 t sout en 1/2 t peper in ’n klein bakkie. Vryf dit oor die vleis, wat in kleefplastiek toegedraai tot 1 dag in die yskas verkoel kan word.
    3. Rooster die vleis vir sowat 30 minute of totdat dit 50 °C op ’n vleistermometer bereik; draai dit 3 keer om. Plaas dit op ’n snyplank en laat rus vir minstens 10 minute. Sny dit teen die grein in dun snye vir opdiening.
    4. ELKE PORSIE: Sowat 1 110 kJ, 28 g proteïen, 3 g koolhidrate, 15 g vet (5 g versadig), 1 g vesel, 545 mg natrium.
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief