×
Skakel na Engels

Parmesaan-portobello’s

  • 4
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Parmesaanportobello’s

Resep Bestanddele

  • 4 portobellosampioene, stingels verwyder
  • ¼ t sout
  • 1 k Napolitaanse sous
  • 4 snye vars gesoute mozzarella
  • 4 e panko (Japanse broodkrummels)
  • varsgerasperde parmesaan
  • gesoteerde krulkool en ’n gesnyde baguette

Resep Aanwysings

    1. Plaas die sampioene met die gladde kante na onder op ’n foeliebedekte bakplaat; spuit met kleefwerende kossproei en geur met sout. Bak by 230 °C vir 10 minute.
    2. Skep die Napolitaanse sous in elke sampioen; plaas ’n sny mozzarella bo-op elkeen, gevolg deur 1 e panko (Japanse broodkrummels). Spuit met kleefwerende kossproei.
    3. Bak vir nog 15 minute of totdat die kaas gesmelt het en die sampioene sag is. Garneer met parmesaan.
    4. Sit voor met krulkool en baguette.

    ELKE PORSIE: Sowat 1 655 kJ, 22 g proteïen, 30 g koolhidrate, 24 g vet (11 g versadig), 6 g vesel, 690 mg natrium.

    PERFEKTE PASMAAT: Kies ’n Italiaanse wyn! Probeer pinot grigio of prosecco.

Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief