×
Skakel na Engels

Mediterreense hoender-en-feta-frittata

  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book

Resep Bestanddele

  • ½ e olyfolie
  • 1 middelslag-rooi-ui, in skyfies gesny
  • 1 rooi soetrissie, ontpit en in skyfies gesny
  • 100 g babaspinasie
  • 225 g gaar hoender, die vel afgetrek, in happiegrootte stukkies opgesny
  • 2 e vars basilie, grofgekap
  • 6 groot eiers, geklits en gegeur
  • 100 g fetakaas

Resep Aanwysings

    1. Verhit die olie in ’n oondbestande 20,5 cm-pan. Braai die ui en soetrissie 10 minute lank liggies tot sag.
    2. Voorverhit die oondrooster tot medium. Voeg die spinasie by die uiemengsel en laat dit vir 30 sekondes verwelk. Voeg die hoender en basilie by, en giet dan die eiermengsel bo-oor. Laat oor lae hitte vir 8 tot 10 minute gaar word totdat dit net-net stol.
    3. Krummel die fetakaas bo-oor en plaas dit dan onder die oondrooster tot deurgaar. Sny in skyfies. Sit warm of by kamertemperatuur voor.
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief