×
Skakel na Engels

Gnocchi-en-chorizo-gebak

  • 30 min
  • 4
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Gnocchi-enchorizo-gebak

Resep Bestanddele

  • 125 g chorizowors, in skyfies en dan in kwarte gesny
  • 1 kg vars gnocchi
  • 250 g volvet-roomkaas
  • 125 g bevrore ertjies, ontdooi
  • 50 g beleë cheddar, gerasper

Resep Aanwysings

    1. Voorverhit die rooster tot mediumhoog. Verhit intussen ’n groot pan oor mediumhoë hitte en braai die chorizo tot goudkleurig en bros. Skep dit met ’n gaatjieslepel op ’n bord uit. Plaas die pan weer oor die hitte en braai die gnocchi in sarsies vir 2 tot 3 minute tot goudkleurig; skud die pan af en toe. Skep die gnocchi by die chorizo.
    2. Roer die roomkaas en 125 ml kookwater in die pan saam om te verhit en geur met varsgemaalde swartpeper. Roer die ertjies by. Skep die gnocchi en chorizo weer in die pan en meng goed. Keer dit in ’n 2 ℓ-oondbak uit. Sprinkel die cheddar bo-oor en rooster vir 4 tot 5 minute totdat dit borrelend en goudkleurig is. Sit voor.
    ELKE PORSIE Sowat 3 740 kJ, 24 g proteïen, 43 g vet (24 g versadig), 101 g koolhidrate (2 g totale suiker), 5 g vesel.
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief