×
Skakel na Engels

Gebakte groentefrittata

  • 65 min
  • 4
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Gebakte groentefrittata

Resep Bestanddele

  • 500 g patats, geskil
  • 200 g bevrore spinasie, ontdooi
  • 8 groot eiers
  • 100 g feta, gekrummel
  • 4 sprietuie, in dun skyfies gesny
  • 1 e olyfolie

Resep Aanwysings

    1. Voorverhit die oond tot 200 °C. Voer ’n vierkantige 20 cm-roosterpan met bakpapier uit. Sny die patats in 5 mm-skywe. Meng dit met die olyfolie in die uitgevoerde roosterpan. Rooster vir 25 minute tot sag.
    2. Haal die pan versigtig uit die oond en verlaag die temperatuur na 170 °C. Druk enige oortollige vloeistof uit die ontdooide spinasie en versprei dit tussen die patats.
    3. Klits die eiers en heelwat geurmiddels in ’n beker saam. Giet dit in die roosterpan en sprinkel die feta en sprietuie bo-oor. Bak dit vir 20 tot 25 minute tot geset. Sit dit saam met ’n groen slaai voor as jy wil.
    ELKE PORSIE Sowat 1 550 kJ, 20 g proteïen, 20 g vet (7 g versadig), 26 g koolhidrate (8 g totale suiker), 6 g vesel
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief