×
Skakel na Engels

Garnaalrooikerrie met noedels

  • 6
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Garnaalrooikerrie met noedels

Resep Bestanddele

  • 1 e olie
  • 1 middelslag-rooi-ui, in dun skyfies gesny
  • 2 e rooikerriepasta
  • 1 k klappermelk
  • 2 t vissous
  • 340 g groenbone, punte afgesny en in 2,5 cm-repe gesny
  • 340 g uitgedopte, skoongemaakte garnale
  • 1/2 k vars basilie by
  • 230 g breë rysnoedels, gekook
  • Lemmetjiewiggies en ekstra basilie voor

Resep Aanwysings

    1. Verhit 1 e olie in ’n 30 cm-pan oor mediumhoë hitte. Voeg 1 middelslag-rooi-ui, in dun skyfies gesny, by en braai dit vir 5 minute terwyl jy roer.
    2. Voeg 2 e rooikerriepasta by en kook vir 1 minuut terwyl jy aanhou roer. Klits 1 k klappermelk en 2 t vissous by.
    3. Roer 340 g groenbone, punte afgesny en in 2,5 cm-repe gesny, by. Verlaag die hitte na mediumlaag.
    4. Bedek en laat vir 8 minute kook of totdat die bone sag is; roer twee keer.
    5. Haal die deksel af en roer 340 g uitgedopte, skoongemaakte garnale en 1/2 k vars basilie by. Laat vir 3 minute kook of totdat die garnale net ondeursigtig is; roer gereeld.
    6. Meng 230 g breë rysnoedels, gekook, met die kerrie. Sit met lemmetjiewiggies en ekstra basilie voor. Genoeg vir 6.

    ELKE PORSIE: Sowat 1 925 kJ, 19 g proteïen, 59 g koolhidrate, 17 g vet (11 g versadig), 5 g vesel, 1,3 mg natrium.

Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief