×
Skakel na Engels

Romerige seekos-linguine

  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book

Resep Bestanddele

  • 400 g linguine
  • 1 blik Nestlé Cream
  • 10 tot 15 ml kerriepasta
  • 1 suurlemoen, versap
  • 2 groot tamaties, ontpit en gekap
  • 30 ml olyfolie
  • 2 knoffelhuisies, fyngedruk
  • 150 g garnale
  • 200 g calamaribuise, in ringe gesny
  • 60 ml water of witwyn
  • 150 g mossels
  • sout en peper
  • 15 ml vars dille, gekap

Resep Aanwysings

    1. Kook die linguine volgens die aanwysings op die verpakking. Dreineer en plaas eenkant.
    2. Meng die Nestlé Cream, kerriepasta en suurlemoensap in ’n mengbak. Roer die gekapte tamaties daarby in en plaas eenkant. Verhit die olie in ’n swaarboompan, voeg die knoffel en garnale by en kook oor matige hitte vir 2 tot 3 minute totdat die garnale pienk en deurgaar is. Skep dit uit die pan en plaas dit eenkant. Plaas die calamari in die pan en roerbraai vir 1 tot 2 minute of tot ondeursigtig. Skep dit uit die pan en plaas eenkant.
    3. Verhoog die hitte en giet die water of wyn in die pan. Voeg die mossels by en bedek die pan met ’n styfpassende deksel. Kook vir 2 tot 3 minute. Gooi enige mossels weg wat nie oopgegaan het nie. Verlaag die hitte na matig en voeg die linguine en roommengsel by die pan. Verhit vir twee minute en voeg dan die garnale en calamari by. Verhit vir nog ’n minuut. Geur met sout en peper en sprinkel die gekapte dille oor.
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief