×
Skakel na Engels

Dekadente Sjokoladekoek

  • 8
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book
Dekadente Sjokoladekoek

Resep Bestanddele

  • 220 g botter
  • 200 g donker sjokolade
  • 5 eiers, geskei
  • 1 1/4 k strooisuiker
  • 1/4 k koekmeel
  • 1 k gemaalde amandels
  • 1 t vanielje-ekstrak
  • 1 e balsamiese asyn
  • versiersuiker, om oor te sif

Resep Aanwysings

    1. Voorverhit die oond tot 180 °C. 2. Smeer en voer ’n 22 cmlosboompan met bakpapier uit. 3. Draai die buitekant van die pan met foelie toe. 4. Smelt die botter en sjokolade in ’n kastrol oor lae hitte, en laat dit dan vir ’n paar minute afkoel. 5. Klop die eiergele en strooisuiker in ’n mengbak tot romerig. 6. Klop die sjokolade-enbotter mengsel by. 7. Roer die meel en gemaalde amandels by. 8. Roer die vanielje-ekstrak en balsamiese asyn by. 9. Klits die eierwitte in ’n aparte bak totdat dit stywe punte vorm. 10. Vou die eierwitte by die sjokolademengsel in. 11. Giet dit in die pan en bak vir 1 uur. 12. Laat dit vir 20 minute afkoel en haal dit dan uit die pan. 13. Laat heeltemal afkoel. 14. Sif versiersuiker oor.
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief