×
Skakel na Engels

Broccoli-en-cheddar-sop

  • 4
  • Easy
FavoriteLoadingAdd to My Recipe Book

Resep Bestanddele

  • 1¾ k hoenderaftreksel
  • 1 middelslag-aartappel, geskil en gekap
  • ¼ t sout
  • 450 g vars of bevrore broccoli wat ontdooi het
  • 1 k melk
  • 2 k gerasperde cheddar

Resep Aanwysings

    1. Bring die hoenderaftreksel, aartappel en sout in ’n groot kastrol tot kookpunt.
    2. Kap die broccoli in stukkies en voeg die helfte by in die kastrol. Verlaag die hitte na medium; kook vir 10 minute of totdat die aartappel sag is.
    3. Pols dit in ’n voedselverwerker tot glad. Gooi dit terug in die kastrol; voeg die oorblywende broccoli, melk en cheddar by. Kook op medium vir 5 minute of totdat die kaas gesmelt het; roer af en toe.
Hou jy hiervan?
op ons GRATIS Goeie Huishouding-resepnuusbrief